Hoputtamisen hoputtamista ja hammastenkiristelyä aamulla

VAI

Vaatteet päälle ja menoksi

Haluatko lapsiarkeen lisää voimavaroja, rentoutta ja iloa?

Muksuopin avulla voittaa käyttäytymisen haasteita. Toimin Muksuoppi-ohjaajana ja autan mielelläni teitä saamaan toimivan työkalun helpottamaan arkea ja tuomaan sujuvuutta päiväänne.

Muksuopissa lapsen (käyttäytymisen) haaste käännetään uudeksi taidoksi, joka pitäisi opetella. Muksuoppi on hauska ja lasta motivoiva menetelmä, jota vanhempien on helppo noudattaa. Sen avulla arkipäivän ongelmista tulee perhettä vähemmän kuormittavia ja kasvatukseen tulee enemmän iloa ja rentoutta.

Muksuoppi luoma askelittain etenevä menetelmä, joka sopii tavalliseeen arkeen ilman erillisiä tuokioita. Muksuopissa ketään ei syyllistetä, mukaan otetaan perheen lisäksi tsemppareita ja lopuksi vielä juhlitaan onnistumisia. Lapsista on hauska oppia uusia taitoja ja vanhemmista on mukavaa, kun riidat vähenevät ja ilmapiiri pysyy positiivisen puolella. Sopii myös aikuisille!

Muksuoppi on Ben Furmanin, Sirpa Birnin, Tuija Terävän sekä Tapani Aholan kehittämä menetelmä, ja se sopii käytettäväksi perheissä, varhaiskasvatuksessa, kouluissa ja ihan kaikkialla, jossa ollaan lasten ja heidän haasteidensa kanssa tekemisissä.

Muksuoppi on tehokas, soveltuu monenlaisiin ongelmiin, kuten tavallisiin lasten kasvatuksen pulmiin, mutta myös vakavampiin psyykkisiin ja neurologisiin ongelmiin.

Selkeä ja hyvä luento. Jää hyvin mieleen, kun oli vuorovaikutteinen kaksituntinen. – Päivi Lahtinen

Hyviä vinkkeä, tehtävät, esimerkit kivoja. Selkeä esitys, kiva tunnelma. Tilaa keskustelulle oli mukavasti. – Marianne Mäkelä

Sopivan pituinen luento. Jaksoi hyvin kuunnella. Keskustelut sopi hyvin tähän. – Elisa

Kivan konkreettinen ja käytännönläheinen! – Tessa Lauri

Mielenkiintoinen, ihanan eläväinen. Sopivasti teoriaa ja käytännön harjoittelua. Kiitos! – Anne Nyberg

Esitys oli selkeä, puhe sujuvaa ja loogisesti etenevää. Koulutus toi ihanasti muistiin omia kokemuksiani kasvattajana niin kotona kuin työelämässäkin. Kouluttaja osasi asiansa ja oli innolla mukana. Innostava ja virikstävä koulutus. – Taija Raitala

Ota yhteyttä, ja ratkaistaan teidän haasteenne hauskalla tavalla.

Pidän Muksuoppi-koulutuksia myös esim. opetus- ja kasvatusalan henkilöstölle, terveydenhuolto- ja sosiaalialan henkilöstölle, seurojen ryhmienvetäjille, kerhonohjaajille….

Koulutuksen pituus 2 – 4 tuntia. Ota yhteyttä, sovitaan juuri teille sopiva kokonaisuus.

Huom! Myös Veso-koulutukset!

Lue lisää: www.muksuoppi.fi

Kirjoittaja Laura Lehtomäki

Olen Laura Lehtomäki. Internetsivuni ovat juuri auenneet ja tähän kohtaan on tulossa hieman tietoa itsestäni.

Seuraa Facebookissa:


HUOMIO

Liity sähköpostilistalle

Sähköpostilistalle liittyminen on täysin maksutonta.

>