Uniongelmia? Stressiä? Lihakset jumissa?

Tervetuloa tasapainottamaan kehoa ja mieltä Neurosonic-patjan avulla. Neurosonicin avulla keho ja mieli saadaan rentoutumaan kymmenessä minuutissa. Patjan värähtelyiden avulla saadaan keho luonnollisesti vapautumaan stressistä ja mieli ohjataan meditatiiviseen tilaan. Illalla rauhoitutaan nukkumiseen ja päivällä saadaan nostettua vireystilaa rauhoittumisen kautta.

Värähtely vaikuttaa autonomiseen hermostoon ja se tasapainottuu. Silloin syke laskee ja lihakset rentoutuvat. Vireystila nousee aineenvaihdunnan ja hermoston palautumisen vuoksi.

Neurosonic-teknologia on suomalainen innovaatio, joka perustuu matalataajuiseen värähtelyyn. Teknologia edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia ja sen palautumista tehostava hermostollinen vaikutus perustuu autonomisen hermoston toiminnan tasapainottumiseen. Samalla lihasten verenkierto ja aineenvaihdunta palautuvat ennalleen nopeammin.

Eri tehoalueilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia. Värähtely auttaa urheilijaa tai työssään stressaantunutta palautumaan nopeammin ja aktivoivilla ohjelmilla herätellään kehoa tuleviin (urheilu)suorituksiin nostamalla vireystilaa. Menetelmä sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää.

Tarjoan Neurosonic-hoitoja, jotka kestävät 10 – 41 minuuttia. Kaikki ohjelmat edistävät unen laatua ja vaikuttavat sekä fyysiseen että psyykkiseen palautumiseen. Vaikutukset ovat yksilöllisiä ja säännöllisellä käytöllä saadaan aikaa parhaat tulokset.

Varaa aika ja valitaan yhdessä juuri sinulle sopiva ohjelma rentoutumiseen, virkistymiseen tai palautumiseen.

Lue lisää: www.neurosonic.fi

Kokemuksia ja asiakastarinoita: www.neurosonic.fi/blogs/kokemukset

Kokemuksia

Lauran rentoutuminen

Laura on kahden alle kolmevuotiaan yksinhuoltaja. Levottomat yöt ja puuhakkaa t päivät ovat lisänneet univelkaa ja väsymystä. Laura tuli kokeilemaan Neurosonicin patjaa epäillen, ettei pysty makoilemaan rauhassa edes 20, saati 40 minuuttia.

Yllätys oli suuri, kun hän nousi patjalta. -En muista kokeneeni mitään näin ihanaa muutamaan vuoteen.

Useamman käyttökerran jälkeen Laura kertoo, että rento olo ja kevyt painottomuuden tunne jatkuu usean tunnin ajan.

Musiikille Neurosonicin käytön yhteydessä hän antaa arvosanan 10/10, täydellisen rentouttavaa ja rauhoittavaa.

Iipo-vauvan nukkuminen

Iipo on 8 kk:n ikäinen ja yöllä varsin levottomasti nukkunut pienokainen.

Neurosonic-patjalla oleilujen jälkeen öiset heräilyt sekä motorinen levottomuus ovat vähentyneet ja jääneet pois. Myös nukahtaminen on helpottunut.

Kirjoittaja Laura Lehtomäki

Olen Laura Lehtomäki. Internetsivuni ovat juuri auenneet ja tähän kohtaan on tulossa hieman tietoa itsestäni.

Seuraa Facebookissa:


HUOMIO

Liity sähköpostilistalle

Sähköpostilistalle liittyminen on täysin maksutonta.

>